Όροι και προϋποθέσεις

OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  / www.baxevani.gr :

Το www.baxevani.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων της ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε. με αρ. μητρώου προμηθευτών με Αριθμό Μ.Α.Ε.: 34539/012/B/95/0022 . Συνάπτει «Συμβάσεις από απόσταση» σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 2251/94, όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Επωνυμία : ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε. 
ΑΦΜ: 094340356

ΔΟΥ: ΧΑΛΚΙΔΑΣ Δραστηριότητα:

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

Έδρα: ΕΡΜΟΥ 52, ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ: 22210-77607
E-shop: baxevani.gr

Email: info@baxevani.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ – ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.baxevani.gr (που στο εξής θα αναφέρετε ως: η Ιστοσελίδα) ανά πάσα στιγμή χωρίς να ενημερώνει τους χρήστες. Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  δεν δύναται να τροποποιήσει μονομερώς τους όρους των συναλλαγών, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών μέσω της Ιστοσελίδας.

ΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ
Ο έλεγχος των πληροφοριών που παρέχονται και των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα (που στο εξής θα αναφέρετε ως: ο Πελάτης). Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Ο πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι αληθείς, ακριβείς και έγκυρες.

Ο Πελάτης/χρήστης/μέλος δεσμεύεται να ακολουθεί πιστά τη νομοθεσία που αφορά την μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα και την Ευρώπη προς τρίτα κράτη.

Ο Πελάτης δηλώνει ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την Ιστοσελίδα για την αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε παράνομου περιεχομένου. 

O Πελάτης μπορεί να εγγραφεί στην Ιστοσελίδα και να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στον οποίο θα έχει πρόσβαση μέσω ονόματος χρήστη (user name) και κωδικού (password και φέρει την αποκλειστική ευθύνη για διατήρηση της μυστικότητας των ως άνω στοιχείων του Λογαριασμού του.

Ο Πελάτης παραμένει αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον Λογαριασμό του καθώς και για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού του και την έξοδο του από τον Λογαριασμό, στο τέλος κάθε χρήσης. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  ή από την αθέμιτη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του Λογαριασμού του.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  δεν δύναται να εγγυηθεί ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας θα παρέχονται αδιακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης δεν εγγυάται ότι η Ιστοσελίδα ή οι εξυπηρετητές «servers» μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεση του Πελάτη, παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά. 

Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά θα ενημερώνει εγκαίρως τον Πελάτη περί της μη διαθεσιμότητάς.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ

Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων επί του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι αποστολή των παραγγελιών από την εταιρία γίνονται εντός τριών με πέντε εργάσιμων ημερών από την στιγμή που ο καταναλωτής θα υποβάλλει τη παραγγελία του. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής έχει επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την “τραπεζική κατάθεση”, οι αποστολές γίνονται από δύο έως και πέντε εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της κατάθεσης του ποσού.

Οι παραδόσεις από τις εταιρίες ταχυμεταφορών γίνονται στο ωράριο λειτουργίας τους, στη διεύθυνση που αναγράφεται άνωθεν της φόρμας παραγγελίας.

Για αποστολές παραγγελιών στην Ελλάδα:

α) για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2 κιλά , δεν επιβαρύνεστε με κόστος μεταφοράς

β) αν η παραγγελία σας είναι χαμηλότερη από 50€ και έως 2 κιλά , το κόστος μεταφορικών είναι 3 Ευρώ.

Κάθε επιπλέον κιλό 1,80

Σε περίπτωση που η πληρωμή της αγοράς πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή, οι εταιρίες ταχυμεταφορών χρεώνουν 2€ κατά την παράδοση.

Με παραλαβή των προϊόντων από το κεντρικό κατάστημα Ερμού 52, Χαλκίδα στο ωράριο λειτουργίας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής .

H αποστολή πακέτων Βάπτισης, κουτιά, λαμπάδες κτλ. πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία και τα έξοδα αυτής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ A.E. δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω email ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας ενημερώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε την ολοκλήρωση της αποστολής της παραγγελίας σας.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 15 ημέρες (ημερολογιακές) από την ημερομηνία τιμολόγησής του με τους δύο παρακάτω τρόπους:
1. Στο κεντρικό κατάστημα Ερμού 52, Χαλκίδα οποιοδήποτε από τα καταστήματα ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε. με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης ή της κάρτας αλλαγής.
2. Με επιστροφή του στην εταιρεία παράλληλα με την πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή, με δική σας επιβάρυνση συνολικά 5€ (μη συμπεριλαμβανομένων χρεώσεων αντικαταβολής),  η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  αναλαμβάνει , τόσο το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων στην εταιρία , όσο και το μεταφορικό κόστος της αντικατάστασής τους με αποστολή στη διεύθυνσή σας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:
•           Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηληδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
•           Θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται άθικτα οι ετικέτες/ταμπελάκια με τις συνήθεις ενδείξεις/τιμή του προϊόντος. 
•           Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς και παράδοσής τους (π.χ. απόδειξη).
•           Η αποστολή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται με την εταιρεία courier με την οποία συνεργάζεται η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε. Η εταιρεία αυτή είναι η ΕΛΤΑ COURIER.

Αλλαγές δεν γίνονται σε Εσώρουχα,Αξεσουάρ,Και στα Βαπτιστικά

Εάν έχουν παρέλθει οι 15 ημέρες από την τιμολόγηση , ή δεν πληρούνται  οι ανωτέρω όροι , τότε το προϊόν θα επιστρέφεται στον Πελάτη με δική του χρέωση. Οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν κατά την επιστροφή του προϊόντος προς τη ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε., βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον Πελάτη.

Επιστροφή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί:

i. Σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες από λάθος της Εταιρείας (πχ λάθος στην παραγγελιοληψία, στην αποστολή κ.λ.π.) απεστάλησαν προϊόντα που δεν παραγγείλατε, τα οποία παραλάβατε καλόπιστα. Η επιστροφή των μη παραγγελθέντων ειδών πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή τους, άλλως η Εταιρεία δεν υποχρεούται να προβεί εκ νέου σε εκτέλεση της αρχικής παραγγελίας.

ii. Σε περίπτωση παράδοσης ελαττωματικού προϊόντος, οπότε μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Εφόσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν την Εταιρεία. Επισημαίνεται ότι η Εταιρεία ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης πραγματικού ελαττώματος εφόσον αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητά της κατά τα οριζόμενα στα άρθρα 534 επ. του Α.Κ..

ΠΛΗΡΩΜΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ   

Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε. σας δίνει τη δυνατότητα πληρωμής, ανάμεσα σε μια πλούσια γκάμα επιλογών. Ως εκ τούτου, οι τρόποι πληρωμής διαμορφώνονται ως εξής:

1. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, MAESTRO ή EUROLINE. Η χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα γίνεται με την αποστολή της παραγγελίας σας κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης και υποβολής της φόρμας παραγγελίας. 
Σε περίπτωση επιλογής της συγκεκριμένης δυνατότητας πληρωμής, οφείλετε να μας αποστείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας, καθώς επίσης και της πιστωτικής σας κάρτας, αφήνοντας μόνο τα τέσσερα τελευταία ψηφία εμφανή στο e-mail: sales@baxevani.gr. Ζητούμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη διαδικασία η οποία θα συμβάλλει στην αποφυγή τυχόν κλεμμένων πιστωτικών καρτών και κατά συνέπεια στην προστασία του φυσικού κατόχου. Τα παραπάνω στοιχεία ζητούνται μόνο κατά την πρώτη φορά χρήσης της κάρτας σας και παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά.
2. Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων. Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν θα καθίσταται δυνατή όταν στην παραγγελία υπάρχει προϊόν αγοραίας αξίας μεγαλύτερης των €1000 ή πρόκειται για παράδοση εκτός Ελλάδος.
3. Με PayPal.
4. Με δυνατότητα κατάθεσης των χρημάτων σε μια εκ των συνεργαζόμενων τραπεζών μας: 
Με την ολοκλήρωση του τραπεζικού εμβάσματος στους ακόλουθους λογαριασμούς, παρακαλούμε να ενημερώσετε, είτε με e-mail στο sales@baxevani.gr στέλνοντας ένα αντίγραφο της κατάθεσης, είτε τηλεφωνικά στο 22210-77607 τη ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε.  ώστε να προχωρήσει η διαδικασία παραγγελίας και αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: GR 77 0110 4880 0000 4884 7033 403

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 84 0171 7690 0067 6911 2973 641

Παρακαλούμε σημειώστε, ότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη.

Το αντίτιμο κάθε προϊόντος αναγράφεται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν. Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές στην κατηγορία “Προσφορές” ισχύουν μόνο για online αγορές. 


ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ 

1. Η Ιστοσελίδα/το ηλεκτρονικό κατάστημα www.baxevani.gr λειτουργεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην απόφαση Ζ1-496/2000 για τις πωλήσεις από απόσταση και τις διατάξεις του Νόμου 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών. Ενημερώνει υποχρεωτικά τους υποψήφιους πελάτες του σχετικά με: α) τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του αγαθού που προσφέρει, β) την τιμή, γ) την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφοράς, δ) το φόρο προστιθέμενης αξίας εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, ε) τον τρόπο πληρωμής, στ) τον τρόπο παράδοσης και εκτέλεσης, ζ) τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής και η) το δικαίωμα υπαναχώρησης.   
2. Η χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος πέραν του ισχύοντος τιμολογιακού καθεστώτος για την γενική πρόσβαση στο διαδίκτυο όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παροχείς (ISP’s) και καταβάλλεται σε αυτούς και μόνο.   
3. Οι Πελάτες υποχρεούνται να διαβιβάζουν στον υπεύθυνο της Ιστοσελίδας οιοδήποτε πρόβλημα ή/και παράπονο ή/και υπόδειξη ή/και παρατήρηση που τυχόν ανακύπτει λόγω της χρήσης των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.   
4. Στις φόρμες παραγγελίας καθορίζονται οι τυχόν ειδικότεροι όροι και συμφωνίες που διέπουν συμπληρωματικώς προς τους όρους και συμφωνίες της παρούσας σύμβασης, την αγορά κάθε συγκεκριμένου προϊόντος. 
5. Η Ιστοσελίδα/το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα της επιφύλαξης ή/και άρνησης εκτέλεσης παραγγελιών εφόσον γνωστοποιήσει στον ενδιαφερόμενο Πελάτη τους λόγους για τη σχετική επιφύλαξη ή/και άρνηση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας χρησιμοποιείται λογισμικό SSL (Secure Sockets Layer) Let’s Encrypt Authority X3 που χρησιμοποιείται για την εξασφάλιση ασφαλών on-line εμπορικών συναλλαγών. To SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσης σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Η κρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ  
Επισκέπτες / χρήστες της Ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, η εταιρία διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες. Σε περίπτωση υποβολής ψευδών προσωπικών στοιχείων κατά την διάρκεια συμπλήρωσης της αίτησης εγγραφής των μελών, η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη.